Om DrupalCamp Oslo

DrupalCamp er en event som samler Drupal-interesserte fra Norge og resten av verden for å lære, dele og bli inspirert om Drupal spesifikt, og web generelt. En dag full av foredrag og faglige diskusjoner der man deler kompetanse og erfaring, og en samarbeids-sprint på søndag. Programmerere, designere, webutviklere, webredaktører, markedsførere - alle vil kunne finne noe av interesse.

Hva er Drupal?

Drupal er et publiseringsverktøy for nettsider, basert på åpen kildekode. Med millioner av installasjoner, finner du Drupal i alt fra nettsteder for små og mellomstore bedrifter, til skreddersydde forretningskritiske systemer. 
Drupal er et CMS i grenselandet mot et rammeverk - du bygger ditt eget CMS. Det er mulig å lage ekstraordinære nettløsninger på grunn av denne fleksibiliteten. Kombinert med dyktige og engasjerte Drupal-entusiaster skaper man på bakgrunn av dette noen av verdens best tilpassede nettsteder.

Foreningen Drupal Norge

Drupal Norge ble etablert formelt på DrupalCamp i 2010. DrupalCamp er et naturlig samlingspunkt for alle som er interessert i Drupal. Fra sluttbrukere som vurderer å starte med Drupal, til store konsulentselskaper som arbeider aktivt med Drupal profesjonelt. Drupal-møljøet på verdensbasis er et av Drupals sterkeste kort og sikrer et godt og fremtidsrettet webverktøy for millioner av bedrifter og organisasjoner.

Hvem bruker Drupal?

Internasjonalt:

The White House, Nasdaq, The Economist, National Geographic, Greater London, University of Colorado(og mange andre universiteter), Louvre Museum, Tesla Motors, Grammy, Emmy, Harvard, Stanford, Travel CNN, BBC Store, Verdens matvare-program (WPF) og Verdens økonomiske forum (WEF) for å nevne noen.

Nasjonalt:

Her i Norge har vi kjente sider som blant annet Plan Norge, Nordbohus, NRK Butikken, TV2, Aller Media, Bonnier, UiB, Lampehuset, Kremmerhuset, NMBU, Albert E. Olsen , Boardshop, Retro, Lydbokforlaget, Frifond, Unicef og Aftenposten i tillegg til mange, mange fler.

 

Vil du sponse årets camp?

Sjekk ut mulighetene her eller kontakt styremedlem Sven Berg Ryen på e-post sven(a)ramsalt.com